Δοκιμή: Νέο Kia Stonic με 120 PS

Δοκιμή: Νέο Kia Stonic με 120 PS

Η πρόταση της Kia για τα μικρά crossover έχει όλα τα στοιχεία της μοντέρνας συνταγής. Εμφάνιση, απόσταση από έδαφος, turbo κινητήρα.

Δοκιμή: Νέα Mercedes A 200

Δοκιμή: Νέα Mercedes A 200

Η αρχή των πάντων… Παρά τον μικρής χωρητικότητας κινητήρα της, η Α 200 δεν «χαρίζεται» και με όπλα της την ισχυρή απόδοση και τον high-tech αέρα της, βάζει δύσκολα στον ανταγωνισμό…

Δοκιμή: Αυτόματο Opel Adam

Δοκιμή: Αυτόματο Opel Adam

Το στιλάτο μικρό της Opel συνδυάζει τον ατμοσφαιρικό 1,4 Ecotec των 87 ίππων με το αυτοματοποιημένο μηχανικό 5τάχυτο κιβώτιο Easytronic, με ένα και μοναδικό στόχο. Να μετατρέψει τις αστικές μετακινήσεις, σε αγχολυτικές βόλτες.

Δοκιμή: Citroen C3 1,5 BlueHDi

Δοκιμή: Citroen C3 1,5 BlueHDi

Για στιλ και οικονομία. Το Citroen C3 στην μοναδική πλέον diesel έκδοσή του εφοδιάζεται με τον καινούριο 1.500άρη κινητήρα BlueHDi των 100 ίππων, προβάλλοντας έτσι την οικονομική πλευρά του χαρακτήρα του.

Δοκιμή: Volvo XC60 D5

Δοκιμή: Volvo XC60 D5

Σοφιστικέ αναζητήσεις… Το Volvo XC60 στην ισχυρότερη πετρελαιοκίνητη έκδοση των 235 ίππων συνδυάζει την premium αισθητική με ένα ισχυρό και ικανό κινητήρα δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον σύνολο που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις.

Δοκιμή: Νέο Suzuki Jimny

Δοκιμή: Νέο Suzuki Jimny

Ζητούνται καλύτερα φρένα: Οι μοντέρνοι εκπρόσωποι των μικρών crossover/SUV σταματάνε σε 37-38 μέτρα. Tα 48 μέτρα, που χρειάστηκε το νέο Jimny για να «κοκαλώσει» επισκιάζουν τις σημαντικές βελτιώσεις και τις απίστευτες εκτός δρόμου ικανότητες, που έχει κατά τα άλλα το μικρό τζιπάκι της Suzuki.

test

TAGS