Δοκιμή: Νέο Peugeot 3008

Δοκιμή: Νέο Peugeot 3008

Το 3008 δείχνει τα δόντια του με το καλημέρα. Και εννοούμε την εισαγωγική έκδοση βενζίνης, που μόνο εισαγωγική δεν είναι, αφού με 130 άλογα, τέτοιες επιδόσεις και οικονομία καυσίμου δεν της λείπει απολύτως τίποτα.

Test: Skoda Octavia Scout

Test: Skoda Octavia Scout

Πολυεργαλείο! Η έκδοση Scout της υπάρχουσας Octavia συνεχίζει την παράδοση του μοντέλου, που ακροβατεί ανάμεσα στην πρακτικότητα και τα crossover χαρακτηριστικά λύνοντας τα χέρια του δραστήριου οικογενειάρχη

Test: Νέο Fiat Tipo 5d

Test: Νέο Fiat Tipo 5d

Ευρύχωρο και Value for money! Με αιχμή του δόρατος τους τεράστιους χώρους, τον «μικρό» diesel κινητήρα και το καλό value for money η εν λόγω έκδοση του Fiat Tipo αποτελεί μία δελεαστική πρόταση στα οικογενειακά οχήματα.

Test: Νέο Audi Q2

Test: Νέο Audi Q2

Πάει με 1.000! Μπορεί η εν λόγω έκδοση του Audi Q2 να είναι η εισαγωγική στην γκάμα, ωστόσο δεν της λείπει τίποτα, αφού ξεχωρίζει με την σβελτάδα, την ποιότητα κύλισης και την οδική της συμπεριφορά.

Δοκιμή: Νέο Νissan Micra

Δοκιμή: Νέο Νissan Micra

Διαζύγιο! Το νέο Micra τα αλλάζει όλα πάνω του και εδραιώνει μια βαθύτατη «ασυμφωνία χαρακτήρων» έναντι όλων των προκατόχων του. Η πέμπτη γενιά του μικρού Nissan αφήνει στην άκρη το παρελθόν και στοχεύει, ξεκάθαρα πλέον, στην κορυφή της κατηγορίας.

Πρώτη Δοκιμή: VW Golf

Πρώτη Δοκιμή: VW Golf

Κατά μέτωπο! Το ανανεωμένο VW Golf πάτησε Ελλάδα και ετοιμάζεται για μια ολομέτωπη επίθεση στον ανταγωνισμό, οπλισμένο με όλα τα νέα καλούδια με τα οποία το προίκισε η VW. Eμείς δοκιμάζουμε την έκδοση του 1,0 λίτρου η οποία με 110 ίππους πλέον αναμένεται να πάρει τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις του μοντέλου.

test

TAGS