Test: Ηonda CR-V

Test: Ηonda CR-V

Αυτομάτως πιο ελκυστικό! Στα γνωστά πλεονεκτήματα του Honda CR-V προστέθηκε πλέον και ένα νέο, σοφιστικέ, αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων, για κορυφαία ευκολία και άνεση.

Test: VW Scirocco GTS

Test: VW Scirocco GTS

GT με Sport εμφάνιση. Με 220 ίππους και αισθητικές επεμβάσεις, το Sciroccο αποκτά στην γκάμα του μια ακόμα «ειδική» έκδοση, αναβιώνοντας την αντίστοιχη του μοντέλου του 1982.

Δοκιμή: Νέο Fiat Tipo 5d

Δοκιμή: Νέο Fiat Tipo 5d

Tipo is (hatch)back. Η πεντάθυρη έκδοση του νέου Fiat Tipo είναι ουσιαστικά αυτή που αναβιώνει το όνομα Tipo στη σύγχρονη γκάμα της Fiat, ξαναβάζοντάς την παράλληλα στην καρδιά της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Test: Skoda Rapid Spaceback

Test: Skoda Rapid Spaceback

Τo Skoda Rapid Spaceback που δοκιμάζουμε φορά τον αναβαθμισμένο 1,2 TSI των 110 ίππων του γκρουπ και εμφανίζεται ακόμη πιο ολοκληρωμένο, μιας και κερδίζει σε επιδόσεις και κατανάλωση. Κατά τα άλλα η συνταγή δεν έχει αλλάξει…

Toyota C-HR 1,8 HSD

Toyota C-HR 1,8 HSD

Η υβριδική έκδοση του νέου Toyota CH-R δείχνει πως το diesel δεν είναι πλέον must, καθώς πίσω από το τιμόνι αυτού του μικρομεσαίου SUV μπορείς να κινηθείς εκτός από οικολογικά, και πολύ οικονομικά. Είναι τυχαίο, άλλωστε, που η Toyota δεν το διαθέτει καν ως diesel; Ας το δούμε πιο αναλυτικά…

Test: Suzuki Ignis 4X4

Test: Suzuki Ignis 4X4

Το νέο Suzuki Ignis διατίθεται -όπως και ο προκάτοχός του- και σε τετρακίνητη έκδοση, αποτελώντας ένα ευχάριστο και ικανό crossover αυτοκίνητο της μίνι κατηγορίας σε δελεαστική τιμή.

test

TAGS