Focus Vs Pulsar Vs Tipo

Focus Vs Pulsar Vs Tipo

Τα μικρομεσαία πεντάθυρα Fiat Tipo, Ford Focus και Nissan Pulsar μπορούν να εξασφαλίσουν με άνεση, όλα όσα θέλετε από ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, έχοντας παράλληλα το προσόν της προσιτής τιμής αγοράς.

Fiesta VS Ibiza VS Fabia

Fiesta VS Ibiza VS Fabia

Συγκρίνουμε τρία από τα γρηγορότερα μικρά τα οποία χαρακτηρίζονται από τους ισχυρούς τους κινητήρες βενζίνης και την χαμηλή αναλογικά τιμή αγοράς τους.

Τα 7 «καυτά» crossover του 2017

Τα 7 «καυτά» crossover του 2017

Και τα 7 είναι υπέροχα! Εφτά νέες hot προτάσεις στην κατηγορία των crossover/SUV, όπου τα μοντέλα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, θα δώσουν τη μάχη τους για να πρωταγωνιστήσουν στις πωλήσεις του 2017.

Pulsar Vs Astra Vs Auris

Pulsar Vs Astra Vs Auris

Οι 3 δρόμοι της οικονομίας! To πετρελαιοκίνητο Nissan Pulsar, το βενζινοκίνητο Opel Astra και το υβριδικό Toyota Auris παραδίδουν μαθήματα κορυφαίας οικονομίας στην κατανάλωση και ως άλλες σειρήνες καλούν τον αγοραστή να επιλέξει τον αντίστοιχο δικό του δρόμο…

Μήπως τελικά να πάρω SUV;

Μήπως τελικά να πάρω SUV;

Τι… τύπος είσαι; Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται σαν μια ενδοοικογενειακή μάχη, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι, αφού τα παρακάτω δύο μοντέλα της Opel δεν απευθύνονται στο ίδιο κοινό. Μικρομεσαίο Astra ή SUV Mokka λοιπόν;

Τα 3 best seller μικρά του 2016

Τα 3 best seller μικρά του 2016

Οι «μικροί» πρωταθλητές του 2016! Τα Toyota Yaris, Opel Corsa και VW Polo αποδείχθηκαν τρία από τα πιο δημοφιλή μικρά μοντέλα για το 2016, μιας κατηγορίας που εδώ και χρόνια κρατάει τα σκήπτρα των πωλήσεων. Δοκιμάζουμε και συγκρίνουμε τα τρία μοντέλα βγάζοντας στη φόρα όλα όσα θέλετε να μάθετε.

best buy - συγκριτικα test

TAGS