Ώρα να αλλάξεις αυτοκίνητο;

Ώρα να αλλάξεις αυτοκίνητο;

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις αυτοκίνητο; Δες τώρα 3 οικογενειακά μοντέλα με μέχρι 15 χιλιάρικα, που συνδυάζουν χαμηλή τιμή, χώρους και επιδόσεις. Εσύ ποιο θα διάλεγες;

Mercedes CLA 200 Vs C 160

Mercedes CLA 200 Vs C 160

Ανήκουν στην ίδια οικογένεια, είναι πρέσβειρες κύρους και έχουν το αστέρι της εταιρείας σε όλο τους το DΝΑ. Mercedes CLA και C-Class έρχονται αντιμέτωπες σε ένα συγκριτικό διαφορετικό από τα άλλα.

Citroen C3 Vs Nissan Micra

Citroen C3 Vs Nissan Micra

Καθρέφτη, καθρεφτάκι ποιο είναι πιο όμορφο; Στις επόμενες σελίδες προχωρούμε σε μια διαφορετική αντιπαράθεση, όπου στόχο δεν έχουμε να καταλήξουμε στο ποιο μοντέλο είναι ομορφότερο, αλλά να βάλουμε στο μικροσκόπιο δύο από τα πιο ξεχωριστά μικρά που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή.

C4 Vs Megane Vs 308

C4 Vs Megane Vs 308

Το νέο Renault Megane αντιμετωπίζει τους καταξιωμένους Γάλλους ανταγωνιστές του, το Citroen C4 και το Peugeot 308, σε μια κατηγορία, όπου το diesel συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στις πωλήσεις.

4 μικρά με έως 11.000 ευρώ

4 μικρά με έως 11.000 ευρώ

Μικρά με μίνι τιμή… Ξέρετε ότι με περίπου 11.000 ευρώ μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας; Και όχι όποιο και όποιο… Κάποιο από τα πιο ικανά μοντέλα αυτής, όπως το δημοφιλές Corsa, το όμορφο Clio, το φθηνότερο Ibiza και την ευρύχωρη Fabia.

SUVομαχία: Toyota C-HR Vs Opel Mokka X

SUVομαχία: Toyota C-HR Vs Opel Mokka X

Με την αρχική τιμή των μοντέλων να διαφέρει κατά λίγα μόνο ευρώ, η μάχη μεταξύ Opel και Toyota στα δημοφιλέστερα SUV τους είναι παραπάνω από ενδιαφέρουσα. Που κερδίζει το ένα, και που το άλλο; Ακολουθούν οι απαντήσεις.

best buy - συγκριτικα test

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα

TAGS