Juke Vs Ecosport Vs 500X

Juke Vs Ecosport Vs 500X

Σκέφτεστε τι Crossover να πάρετε και δεν ξέρετε ποιο; Εμείς συγκρίνουμε τρία diesel μοντέλα της κατηγορίας, από εντελώς διαφορετικές σχολές. Ποιο νικάει τη μάχη;

Top μοντέλα σε χώρους από 5 κατηγορίες

Top μοντέλα σε χώρους από 5 κατηγορίες

Έτοιμα για μετακόμιση! Για τους οδηγούς που η ευρυχωρία και η άριστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους, τα παρακάτω μοντέλα από πέντε διαφορετικές κατηγορίες πρέπει να βρίσκονται πρώτα στη λίστα των επιλογών τους.

Οι 5 TOP «αστακοί»

Οι 5 TOP «αστακοί»

Ποια είναι τα οικογενειακά μοντέλα, που θα προστατέψουν καλύτερα εσάς και τα παιδιά σας σε κάποιο ατύχημα, σύμφωνα με τα Crash Test του EuroNCAP; Δειτε τα 5 καλύτερα!

Audi A3 Vs Mercedes A-Class

Audi A3 Vs Mercedes A-Class

Με πολλά κοινά χαρακτηριστικά αλλά και διαφορετική προσέγγιση των αξιών που πρεσβεύουν, τα δυο μικρομεσαία premium της Audi και της Mercedes έρχονται εκ νέου αντιμέτωπα σε μια μάχη γοήτρου.

Peugeot 3008 vs BMW X1

Peugeot 3008 vs BMW X1

Motion & Emotion vs Freude am Fahren! Το νέο Peugeot 3008 ανεβάζει τον πήχη της κατηγορίας και θέλει να μπει σε premium μονοπάτια. Το βάζουμε, λοιπόν, απέναντι στη BMW X1 και επιχειρούμε μια γρήγορη σύγκριση μεταξύ τους. Ποιο από τα δύο σου ανεβάζει περισσότερο την διάθεση;

Tα καλύτερα σε κιλά/ίππους έως 20 χιλιάρικα

Tα καλύτερα σε κιλά/ίππους έως 20 χιλιάρικα

Ιδανικές αναλογίες! Όσο μικρότερο βάρος έχουν να κουβαλήσουν τα άλογα του κινητήρα, τόσο καλύτερες οι επιδόσεις, η κατανάλωση, αλλά γενικότερα και η οδική συμπεριφορά ενός οχήματος. Παρακάτω, παρουσιάζουμε τα 5 μοντέλα με την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο και τιμή κάτω από τα 20.000 ευρώ.

best buy - συγκριτικα test

TAGS

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για όλα τα νέα στο χώρο του αυτοκινήτου