SEAT Ateca Vs VW Golf

SEAT Ateca Vs VW Golf

Ψηλά ή χαμηλά; Μη σας μπερδεύει η κόντρα αυτής της εβδομάδας. Το φαινομενικό «mismatch» ανάμεσα σε SEAT Ateca και VW Golf κρύβει πολλά κοινά σημεία επαφής.

Audi A4 Vs Alfa Romeo Giulia

Audi A4 Vs Alfa Romeo Giulia

«Μη μου τους κύκλους τάραττε»! Η νέα Alfa Romeo Giulia ως άλλος Ρωμαίος, δεν διστάζει να «σκοτώσει» τον premium ανταγωνισμό. Το είδαμε πρόσφατα στο συγκριτικό της με την 3άρα της BMW και τώρα την φέρνουμε αντιμέτωπη με το σπουδαίο, Audi A4.

C3 Vs Polo Vs 208

C3 Vs Polo Vs 208

Πηγαίνουν με… 100! Το Peugeot 208, το Citroen C3 και το VW Polo αποτελούν τρία από τα πιο δημοφιλή μικρά μοντέλα της αγοράς και οι εκδόσεις που διαθέτουν κοντά στα 100 άλογα, συνδυάζουν τα οφέλη της κατηγορίας με επιδόσεις που επιτρέπουν γρηγορότερους ρυθμούς κίνησης. Ποιο είναι αυτό όμως που τα συνδυάζει καλύτερα;

 A3 SΒ e-tron Vs 225xe Active Tourer Vs Golf GTE

A3 SΒ e-tron Vs 225xe Active Tourer Vs Golf GTE

Οι «μάγοι» με τα δώρα - Oι plug-in υβριδικές εκδόσεις των Audi A3 Sportback, BMW Σειρά 2 Αctive Tourer και VW Golf κάνουν τα high-tech μαγικά τους και δωρίζουν χαμηλή κατανάλωση και «πράσινο» προφίλ.

 Qashqai Vs Vitara Vs Renegade

Qashqai Vs Vitara Vs Renegade

Στην πάντα hot κατηγορία των crossover οι επιλογές είναι πολυάριθμες σε βαθμό που μπορεί να μπερδέψουν. Η τριάδα που βάζουμε εδώ στο μικροσκόπιο δεν προκύπτει μόνο επειδή είναι κοντά σε επιμέρους χαρακτηριστικά, τιμή αγοράς αλλά επειδή πρόκειται για τρία μοντέλα τα οποία φτιάχνουν μια δική τους μικρή λίγκα και στους πίνακες πωλήσεων.

Toyota Yaris Diesel Vs Υβριδικό

Toyota Yaris Diesel Vs Υβριδικό

Yarisματικά - Το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς, μπαίνει στο μικροσκόπιό μας στις δυο πιο οικονομικές -από άποψη κατανάλωσης- εκδόσεις του. Αν προτίθεσαι να αγοράσεις το πιο χαρισματικό μικρό, δες σε ποια έκδοση πρέπει να το επιλέξεις ανάμεσα σε diesel και υβριδικό.

best buy - συγκριτικα test

TAGS